therapie praktijk bewust patronen verdieping relaties vrijer signalen adem

De therapie

In lichaamsgerichte therapie onderzoek je onbewuste overtuigingen en maakt ze bewust, je doorbreekt ongezonde patronen, waardoor je je beter in je vel en vitaler voelt. Je ervaart meer verdieping in je relaties en staat vrijer en met meer levenslust in het leven.

Ik nodig je uit om ‘in je lijf te komen’. Door te vertragen. Door nieuwsgierig te zijn en aandacht te hebben voor je lichaam en de signalen die het afgeeft. Je leert te voelen. Je luistert naar je lichaam. En dat vertelt jou welke (onbewuste) patronen je hebt aangeleerd, waar blokkades zitten. Je krijg toegang tot de ‘wijsheid’ van jouw lichaam. Door adem, aandacht, subtiele beweging en oefeningen transformeer je vervolgens de beladen ervaring. De lading gaat eraf, er stroomt weer ‘vrije’ energie door je lijf.

Disbalans kun je op allerlei manieren ervaren: door een gevoel van angst, somberheid, fysieke pijn of ziekte, relatieproblemen, levensvragen of gewoon door een gevoel van onrust, de wens om meer uit het leven te willen halen.
Jouw lichaam helpt je om te helen, om niet verwerkte emotionele herinneringen te kunnen verwerken. Je voelt weer wat jij echt nodig hebt, hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Ik help jou graag thuis te komen in jezelf!